Frissítve

2024.03.07. 18:27

Autónak ütközött egy busz Öcsödön, egy fát is kidöntött a kocsi

Egy fát is kidöntött az az autó, melynek egy menetrend szerinti busz ütközött Öcsödön, a József Attila sornál, az autóbusz állomásnál. A kocsi sofőrjét a közelben tartózkodók emelték ki a járműből.

Molnár-Révész Erika

FRISS – 20:00:

Mint azt korábban megírtuk, autónak ütközött egy busz Öcsödön, a gépkocsi a baleset következtében kidöntött egy fát. Az autó sofőrjét a kunszentmártoni hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a helyszínen tartózkodók kiemelték a gépjárműből.

nagykereki_baleset_rendor_mento_ujraelesztes_havaria_hbn_ti_ (6)
Fotó: Tóth Imre / Forrás: Illusztráció

– A helyszínről egy 30 év körüli férfit szállítottak bajtársaink könnyebb sérülésekkel kórházba további vizsgálatok és megfigyelés céljából – tájékoztatott Szűcs Nóra, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs szervezője. 

Korábban írtuk:

Személyautónak ütközött egy menetrend szerint közlekedő autóbusz Öcsödön, a József Attila sornál, az autóbusz-állomásnál. Az ütközés következtében az autó kidöntött egy fát. 

A kunszentmártoni hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a helyszínen tartózkodók kiemelték a vezetőt a gépjárműből, amelyet végül az egység áramtalanított. A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek – tájékoztatott a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelem. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában