Alaposan túllépte a határt

2024.03.12. 12:23

Drága buli volt: négyszázezer forintba került a tószegi autó száguldozása

Az elmúlt héten nagyon sok gyorshajtót „füleltek le” a jászkunsági rendőrök. Az egyik rekordert Tószegen „kapta lencsevégre” a traffipax.

Rimóczi Ágnes

Tószeg belterületén 129 kilométer per órás sebességgel közlekedő személyautót mértek be a forgalom-ellenőrzők múlt pénteken. 

gyorshajtás, száguldás
Volt olyan jármű, mely közel 130 kilométer/órával száguldozott
Forrás: Police.hu

– A gépkocsivezetőnek 390 ezer forint közigazgatási bírsággal, valamint nyolc büntetőponttal kell számolnia – közölte hírportálunkkal az eset kapcsán Mári Ilona.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hangsúlyozta: a sebességtúllépés a közúti közlekedési balesetek fő okai közé tartozik. 

– Aki a megengedett sebességet túllépi, nemcsak saját, hanem mások testi épségét, életét is veszélyezteti. Tudatos vezetéssel, a szabályok betartásával a közlekedési balesetek elkerülhetők – tette hozzá. Éppen ezért a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai folyamatosan végeznek közlekedésrendészeti ellenőrzéseket a vármegye közútjain, aminek célja a forgalomban részt vevők személy- és vagyonbiztonságának védelme. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában