Akcióban a rendőrök

2024.03.26. 12:00

Nagy hibát követett el az öcsödi férfi, amikor zsebre tette más tulajdonát, fél óra alatt lebukott

Bőven akadt munkájuk vármegyénk rendőreinek hétfőn. Az elmúlt 24 órában az egyenruhások 6 körözött személyt fogtak el, illetve 3 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból, és egy lopási ügyet is felderítettek.

Köllő Judit

Egy kunszentmártoni lakos tett bejelentést a rendőrségen március 25-én délelőtt, hogy az egyik helyi üzletben hagyta telefonját, amit egy ismeretlen elvitt. A rendőrök a kamerafelvételek alapján rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt, és előállítottak egy öcsödi férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki. A rendőrök megtalálták a telefont a férfinél, lefoglalták a készüléket.

A kunszentmártoni rendőrök a bejelentést követően fél óra alatt felderítették az ügyet, a sértett pedig visszakapta telefonját.

Forrás: Police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az elmúlt napon személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában