Ott a bizonyíték

2024.04.08. 15:30

A fia azzal hívta fel a szolnoki nőt, hogy megdöbbentő dolgot látott éjjel a ház kamerafelvételein

Besurrant egy házba, ahonnan több mindent ellopott egy szolnoki férfi. A kamera rögzítette tettét.

Rimóczi Ágnes

A szolnoki rendőrök kezdeményezik a letartóztatását annak a helyi férfinak, aki bűnügyi felügyelet hatálya alatt elhagyta otthonát és besurrant egy lakásba, majd ellopta az alvó sértett értékeit.

Az elkövető
Forrás: Police.hu


– A Szolnoki Rendőrkapitányságot tárcsázta egy idős hölgy április 6-án reggel. Elmondta, hogy reggel hívta a külföldön élő fia, és közölte vele, hogy a házban lévő kamerák felvételeit ellenőrizte, és azt tapasztalta, hogy éjjel 2 óra körül egy besurranó járt a házban. A nő ellenőrizte az ingatlant, ahonnan eltűnt a táskája, benne az irataival, bankkártyájával és pénzével együtt. A rendőrök is megnézték a felvételt, majd személyismeretüknek köszönhetően azonosították a feltételezett elkövetőt – tájékoztatta hírportálunkat az esettel kapcsolatban András Hunor Lehel.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferens hozzátette: az egyenruhások a 37 éves helyi férfit otthonában fogták el, kutatást tartottak a lakásban, és lefoglalták az elkövetéskor használt ruháit. Előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, és őrizetbe vették. 

– A nyomozó hatóság a gyanúsított letartóztatását kezdeményezi, aki úgy követte el a bűncselekményt, hogy egy korábbi eljárásban bűnügyi felügyelet hatálya alatt állt, és a lakását külön engedély nélkül nem hagyhatja el – tette hozzá a sajtóreferens.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában