Gyanús volt a dolog

2024.04.08. 17:25

Szürreális látvány fogadta a rendőröket éjjel egy órakor az egyik tiszafüredi utcán

Négy élő körözés ellenére újabb kerékpárokat lopott egy mezőtárkányi fiatal Tiszafüreden. Furcsa látványt nyújtott, amikor felbukkant a rendőrök látóterében.

Rimóczi Ágnes

Egy kerékpárt tekerő és egy másik bringát kézzel fogó mezőtárkányi lakost ellenőriztek a rendőrök április 5-én hajnali egy óra körül Tiszafüreden, az Örvény út és Ifjúság út kereszteződésében. Az esettel kapcsolatban a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékesei tájékoztatták hírportálunkat. 

Thief
Fotó: Getty Images / Forrás:  Illusztráció

– A járőrök megállapították, hogy a 26 éves fiatalember néhány perccel korábban az egyik helyi áruház parkolójából tolta el a lezáratlanul hagyott, 52 ezer forint értékű kétkerekűt. A másik, 25 ezer forint értékű biciklit pedig korábban egy tiszafüredi lakóház udvaráról vitte el a férfi – részletezték a rendőrség sajtómunkatársai.

Az eltulajdonított kerékpárok
Forrás: Police.hu

Mint megtudtuk: az egyenruhások azt is megállapították, hogy a férfit az Egri Törvényszék és a Gyöngyösi Rendőrkapitányság lopás miatt, továbbá a Füzesabonyi Rendőrkapitányság két ügyben is szabálysértési elzárás miatt körözte. 

– A férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol lopás vétség miatt kihallgatták, majd büntetés-végrehajtási intézetbe kísérték. Mindkét kerékpárt lefoglalták a nyomozók és visszaadták a tulajdonosaiknak – tették hozzá.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában