kábítószer-ellenes világnap

2020.06.26. 12:00

Ne ess rabul, inkább keress alul! – játékra hívnak a megyei rendőrök

A kábítószer-ellenes világnapon „Bogozd ki!” címmel szókereső rejtvénypályázatot hirdet a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

Forrás: police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok-Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya rejtvénypályázatot hirdet a kábítószer elleni küzdelem nemzetközi napja alkalmából, amelyet 1987 óta minden évben június 26-án tartanak meg világszerte.

A kábítószer-ellenes világnap keretében a megyei bűnmegelőzési szakemberek egy szókereső típusú rejtvénnyel szeretnék felhívni a figyelmet a drogfogyasztás veszélyeire, annak káros hatásaira, illetve a kábítószer elleni küzdelem és a prevenció fontosságára.

A helyes megfejtést beküldők közül, bizottság jelenlétében, sorsolják a három szerencsés nyertest, akik 10.000 forint értékű sportszervásárlási utalványt nyerhetnek. A megfejtés egy, a kábítószer-használat megelőzésével kapcsolatos jelmondat.

Beküldési határidő: 2020. július 26.

A sorsolás ideje: 2020. július 27.

A megfejtéseket, névvel és telefonos elérhetőségükkel együtt kérjük e-mailben a [email protected] címre, vagy postai úton, illetve személyesen juttassák el a Jász-Nagykun-Szolnok-Megyei Rendőr-főkapitányság címére (5000 Szolnok, Baross u. 39.

szám.), a borítékra írják rá: „Bogozd ki!”

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy csak a 2020. július 26-án 24 óráig beérkezett megfejtések vesznek részt a sorsoláson!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában