kék hírek

2019.06.21. 19:00

Vonattal jöttek, biciklikkel mentek az újszászi tolvajok

A rendőrök elfogták az újszászi kerékpárlopások gyanúsítottjait.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

Az utóbbi napokban több kerékpárlopásról érkezett bejelentés a rendőrségre Újszászon. A rendőrök adatgyűjtésbe kezdtek és rövid időn belül azonosították a bűncselekmények elkövetőit – tájékoztatta hírportálunkat a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyelete.

Az újszászi rendőrök a két tápiógyörgyei lakost 2019. június 20-án elfogták, majd előállították a rendőrségre. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a 20 éves férfit és 18 éves társát.

A rendőrök megállapították, hogy G. Alex és társa, V. István az utóbbi napokban többször érkezett vonattal Tápiógyörgyéről Újszászra. Volt, amikor lezáratlan kerékpárt toltak el a közeli kerékpártárolóból, és volt, amikor G. Alex fűrésszel vágta le a biciklikről a lakatot, majd társával hazatekertek a lopott bringákkal.

Akadtak olyan kétkerekűek, amelyeket gyorsan értékesítettek és olyanok is, amelyeket megtartottak maguknak. A rendőrök megtalálták és lefoglalták a kerékpárokat, amelyek így visszakerülhetnek jogos tulajdonosaikhoz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában