KORMÁNYBLAK IS NYÍLT

2018.02.22. 10:30

Új helyre költözött a járási hivatal több osztálya

Újjászületett az egykori Szolnoki Főiskola Ady Endre úti épülete, mely ezentúl járási hivatalként szolgálja a Szolnokon és környékén élőket.

Szilvási Zsuzsa

Az ügyfeleket ­február 21-től várják az új helyen. Dr. Kállai Mária megyei kormánymegbízott és Szalay Ferenc polgármester szerdán bejáráson tájékozódott a lezárult beruházásról.

Az épületbe az elmúlt napokban átköltözött a Szolnoki Járási Hivatal több osztálya, és itt nyílik meg a város harmadik kormányablaka is.

A beruházás egymil­liárd forint hazai forrásból és háromszáznyolcvanmillió forint uniós támogatásból valósult meg. Az épületben közel négyszázmillió forintos ­uniós forrásból zajlott energiahatékonysági fejlesztés, valamint egy jóval nagyobb, több mint egymilliárd forintos hazai forrásból az átalakítás.

Többek között a ható­sági osztály, építésügyi és örökségvédelmi osztály, gyámügyi és igazságügyi osztály, a foglalkoztatási osztály valamint az egészségbiztosítási osztály költözött oda.

A fejlesztésnek köszönhetően­ a huszonegyedik század elvárásainak megfelelő, ­korszerű körülmények fogadják az ügyfeleket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában