Jászkunság

2018.03.15. 13:30

Megyeiek vehettek át kitüntetéseket

Nemzeti ünnepünk alkalmából a Földművelésügyi Minisztériumban rendeztek ünnepséget. Magyar Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetésben részesült a karcagi Pánti Ildikó Anna nyugalmazott iskolaigazgató.

Miniszteri Elismerő Oklevelet vehetett át dr. Csontos Andrea, a megyei kormányhivatal kormánymegbízotti kabinetének vezetője, Domokosné Bari Ildikó, a tiszaszentimrei művelődési ház intézményvezetője, Hajdúné Gácsi Mária Ibolya, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság nyugalmazott igazgatója és Ilonka Boldizsár, a Jász-Sütőház Kft. ügyvezető igazgatója.

Szintén ilyen díjjal ismerték el Keresztyénné Nagy Mariannt, Tiszaörs alpolgármesterét, Kiss Árpádot, a megyei kormányhivatal élelmiszerlánc-biztonsági és földhivatali főosztályának földhasználati nyilvántartási és földvédelmi szakügyintézőjét.

Magos Vilmost, Túrkeve alpolgármesterét, dr. Nagy Molnár Miklós Györgyöt, a Györffy István Nagykun Múzeum múzeumigazgatóját, Pandur Zoltán Benjaminnét, a karcagi hivatal polgármesteri titkárát és Szatmári Antalnét, Jászberény alpolgármesterét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában