TISZAFÜRED

2018.05.08. 12:57

A negyvenedik Halasnapok jön Tiszafüreden

Idén ünnepli negyvenedik születésnapját a régió legnagyobb nyári fesztiválja.

Ujvári László

Az elmúlt években jelentős megújuláson esett át a Tiszafüredi Halasnapok. A legnagyobb, hogy a három évtizeden át ingyenes fesztiválra tavaly már belépőt kellett fizetni. Legalábbis azoknak, akik nem fürediek.

Ez a rendszer idén is megmaradt: akik bejelentett tiszafüredi lakcímmel rendelkeznek, regisztráció után ingyenesen látogathatják a programot. Azok viszont nem, akik más településekről érkeznek.

A számadatok visszaigazolták az újításokat, a belépő ellenére rekordokat döntött 2017-ben a látogatottság. A hivatalos adatok szerint harmincötezren fordultak meg a Tisza-parton három nap alatt. A szervezők idén további növekedést várnak.

Az előadók egy részét internetes közönségszavazás alapján válogatták össze. Tájékoztatásuk szerint a jegyvásárlás bevezetésével végre követhetővé vált az évtizedeken át csak becsült látogatószám is. Emellett a bevételt a színvonal további emelésére fordítják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában