egészségmegőrzés

2018.06.05. 15:30

Törökszentmiklós is aláírta az együttműködési megállapodást

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság egészségvédelmi tervének újabb állomásához érkezett.

Forrás: police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság az egészségfejlesztés és egészségmegőrzés jegyében újabb együttműködési megállapodást írt alá. Ezúttal a Törökszentmiklós Város Önkormányzat Egyesített Gyógyító Megelőző Intézettel.

A megállapodások és a felek vállalásai – csakúgy, mint a korábbi együttműködések – szervesen illeszkednek a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság egészségvédelmi tervéhez.

Az aláíró felek többek közt vállalták, hogy együttműködnek a munkahelyi egészségnevelési, egészségfejlesztési, népegészségügyi programokban, a szűrésekre történő mozgósításokban, előadásokat, tanácsadásokat tartanak.

Fotó: police.hu

Az együttműködést 2018. június 4-én dr. Urbán Zoltán rendőr dandártábornok, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője és dr. Lukács Zsuzsanna, a Törökszentmiklós Város Önkormányzat Egyesített Gyógyító Megelőző Intézet igazgató főorvosa írta alá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában