ProVakáció

2018.08.23. 14:43

A Hooligans, az Edda, de még a Kowalsky is Szolnokon zenél majd

Először ad otthont nyári könnyűzenei fesztiválnak a Tiszaliget. A ProVakáció nevű programra augusztus huszonkilencedike és szeptember elseje között látogathatnak el az érdeklődők.

Hartai Gergely

– Pótolni szerettük volna azt a hiányt, ami a szolnoki rendezvények palettáján eddig nem volt elérhető. Méghozzá egy többnapos könnyűzenei fesztiválsorozattal és változatos műfajú nagykoncertekkel... – mondta el csütörtökön délelőtt a Liget Hotelben rendezett sajtótájékoztatón Tompa Zsuzsanna.

A zenei mustra kommunikációs menedzsere hozzátette, a programkínálatot úgy alakították ki, hogy minden generáció megtalálja a kedvére való stílust. Megtudtuk, jövő héten szerdán a mulatós zenéé lesz a főszerep.

Csütörtökön pedig többek közt olyan népszerű együttesek látogatnak a Tiszaligetbe, mint a Honeybeast, vagy éppen a Kowalsky meg a Vega.

Pénteken lép a színpadra a Hooligans, az Edda, míg szombaton Geszti Péter showja és a Beatrice koncertje zárja a sort.

A szervezők arról is tájékoztattak, a családoknak is kedveznek a programokkal. A legkisebbeket például vidámparkkal várják majd. Tompa Zsuzsanna emlékeztetett, a jegyeket elővételben a szolnoki Auchan Áruházban vásárolhatják meg az érdeklődők.

– Ajánlott itt megváltani a jegyeket, hiszen így gyorsabb az egyes helyszíni pontokon a tikettekkel rendelkezők beengedése – tette hozzá.

Majd kiemelte, a fesztiválozók igazi gasztronómiai különlegességeket is megkóstolhatnak a négy nap során. Így például kézműves söröket, a borsodi hamburgert, de számos édességet és halételt egyaránt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában