SZAJOL

2018.09.01. 18:45

A Vezúvhoz is szeretne ellátogatni a nyertes házaspár 

Jó helyre került Utazzon velünk! című sms-játékunk egyik napi nyereménye, a bőröndszett hűtőtáskával. Szerencsés olvasónk, a szajoli Ivánovics János és felesége, Julianna ugyanis sokat utazik.

Czakó Nóra

A szajoli Ivánovics János nyerte a bőröndszettet.

Fotó: Fodor Orsolya

A házaspár körülbelül 1982 óta előfizetője az Új Néplapnak, és elejétől a végéig elolvassák az újságot, általában ez a reggeli programjuk a kávé mellett. Nyereményjátékainkon azonban nem igazán szoktak részt venni, mert elég elfoglaltak.

– A feleségem egyszer csak gondolt egyet, és úgy döntött, ezúttal szerencsét próbál, hiszen csak egy kódot kellett beküldeni sms-ben. Soha nem nyertünk még semmit, sem néplapos, sem más játékokon, de még totón vagy lottón sem...

– Ez volt az első alkalom. A minket körülvevő embereken egyébként azt látom, hogy vannak olyanok, akiknél csúcsosodik a szerencse, és vannak olyanok, akik kevésbé azok. Emellett vannak olyanok, akik egyik csoportba sem tartoznak – én is ez utóbbi kategóriába sorolom magam – mondta János.

– Amikor felhívtak az Új Néplaptól, először el sem hittem, hogy valóban nyertem, majd az volt az első kérdésem, hogy „mit kell tenni a nyereményért?”. Mostanában ugyanis elszaporodtak az „Ön nyert!” típusú furcsa telefonhívások.

– A feleségem reakciója pedig az volt, hogy én megnyertem a bőröndöt, ő pedig majd megnyeri az álomutazást Balira. Ez sajnos nem sikerült, de a bőröndszettnek is nagyon örülünk, már csak azért is, mert nagyon jókor jött.

– Nemrég érkeztünk ugyanis haza Horvátországból, és amikor pakoltuk ki a csomagokat az autóból, letört a régi bőröndöm fogantyúja – árulta el.

A szajoli Ivánovics János nyerte a bőröndszettet.
Fotó: Fodor Orsolya

A szajoli házaspár a jövőben nagy hasznát veszi majd a nyereménynek, mivel nemrég úgy döntöttek, utazgatni fognak. Erre az esztendőre is beterveztek még egy-két nagyobb utat.

Szeretnének például ellátogatni Erdélybe és Olaszországba is – nagy álmuk, hogy utóbbi országban megnézzék az elpusztult várost a Vezúv lábánál. Jövőre pedig Montenegró és talán Bulgária lesz az úti cél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában