SZOLNOK

2018.09.10. 10:26

Új táncdalversenyt hirdet a Szolnok Tv

Egy rendkívül népszerű retró korszakot kíván új köntösben, új szereplőkkel feleleveníteni a Szolnok Televízió.

Mészáros Géza

Minderről Pogány Attila, a tv vezérigazgatója, Torda Ferenc és Szekeres Sándor, a műsor ötletgazdái, valamint az 1967-es Táncdalfesztivál második helyezettje, örökzöld slágerek előadója, Poór Péter számolt be sajtótájékoztatón.

A Szolnok Televízió a Megaverssel és a Nótaversennyel hazai, sőt, határon túli népszerűségre is szert tett. E sort kívánja bővíteni egy legújabb műsorfolyammal, az ötven évvel ezelőtt nagy sikerrel futott tévés vetélkedő mintájára, a Táncdalverseny 2018 című produkcióval.

A vetélkedőre korhatár nélkül, szeptember 30-ig lehet jelentkezni a tv szolnoki, Hild téri ügyfélszolgálatán, vagy a [email protected] e-mail-címen. A versenyzők csak a ’60-as-’70-es évek magyar slágereivel pályázhatnak.

Az elődöntők október 20-án Mezőtúron és október 27-én Jászberényben lesznek, a döntőt november 17-én rendezik meg a szolnoki Cserkészházban.

A zsűri tagjai: Poór Péter elnök, Cozombolis, Dósa Mátyás és Rózsás Viki lesznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában