néha már járhatatlan volt

2018.10.27. 09:26

Megerősítették a szervizutat Tiszapüspökin

Csapadékos időben szinte járhatatlan volt a főutcán található buszforduló melletti terület. Az odavezető földutat ugyanis tönkretették a több tonnás szemétszállító teherautók.

Molnár-Révész Erika

– Odáig jutottunk, hogy muszáj volt ezt a területet megerősítenünk, hiszen amikor csapadékosabb volt az időjárás, a szolgáltató munkagépei szinte már nem tudtak itt közlekedni.

– Attól tartottunk, hogy az ott lakó családok szemetesedényeit rosszabb idő esetén nem tudják majd elszállítani – tájékoztatta hírportálunkat Bander József polgármester.

A szervizutat ezért meghosszabbították és megerősítették. A munkálatok a napokban fejeződtek be.

– Kapott egy negyven centis útalapot darált betonból, a tetejére pedig egy-két réteg murvát, amelyet azután lehengereltek.

– Egy következő feladat a környék belvízelvezető rendszerének felújítása lesz. Ezzel várhatóan teljesen megszűnik majd az az állapot, ami rendszeresen bosszúságot okoz a környéken élő lakosoknak – tette hozzá a település vezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában