jászladány

2018.10.20. 09:30

Új műfüves pályát adtak át Ladányban

Új műfüves pályát vettek birtokukba a diákok a Móra Ferenc Általános Iskolában.

Illés Anita

A sportlétesítmény átadásán Földváriné Greiz Ágnes, az intézmény igazgatója kiemelte, fontosak azok a beruházások, amelyek a jövő nemzedékének szolgálatában állnak.

– A sport kiemelkedő jelentőségű a gyerekek nevelésében, a testi és lelki egészség megőrzésében, a közösségépítésben. Az új sportlétesítmény hatékonyan járul hozzá ezen értékek megtartásához – emelte ki.

Bertalanné Drávucz Katalin polgármester köszöntőjében a megvalósult fejlesztést méltatta, ami hozzájárul ahhoz, hogy a gyerekek az eddigieknél is jobb feltételek között tanulhatnak.

Zsemberi Zoltán, a Jászberényi Tankerületi Központ igazgatója a rendezvényen elmondta, hogy tavaly eredményes volt az Emberi Erőforrások Minisztériumához benyújtott pályázatuk, ami az állami fenntartású köznevelési intézmények tanulást segítő tereinek infrastrukturális fejlesztését támogatta. Ennek keretében valósult meg a közel 80 milliós beruházás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában