TÖRÖKSZENTMIKLÓS

2019.01.06. 13:24

Dr. Bartáné Molnár Edit három évtizedes munkáját ismerték el

Kerek évfordulót ünnepeltek a napokban a városban. A jelenleg a Család- és Gyermekjóléti Központ igazgatójaként dolgozó dr. Bartáné Molnár Edit harminc éve dolgozik a közszolgálatban, ezt a több évtizedes munkát díjazták a városháza dísztermében tartott ünnepségen.

Molnár-Révész Erika

Ünnepségen köszöntötték dr. Bartáné Molnár Editet

Forrás: Beküldött fotó

Dr. Bartáné Molnár Edit 1987-ben szerzett magyar szakos általános iskolai tanár diplomát és népművelő képesítést Szegeden. Népművelőként kezdte pályafutását, majd egy szegedi általános iskolában tanított öt évig.

Családjával 1993-ban költözött Törökszentmiklósra, így a Szolnoki Művelődési Központban, és Tiszapüspöki általános iskolájában kezdett dolgozni. 1998 óta családgondozóként végezte munkáját Törökszentmiklóson.

Ünnepségen köszöntötték dr. Bartáné Molnár Editet
Fotó: Beküldött fotó

Folyamatosan képezte magát, 2008-ban szociális szakigazgatás-szervező diplomát kapott a Budapesti Corvinus Egyetem Közgazdaságtudományi Karán. 2017. május 1-től megbízott vezetőként látta el a Család- és Gyermekjóléti Központ irányítását, majd 2017. október 1-től öt évre igazgatói feladatokat lát el az intézmény élén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában