JÁSZKUNSÁG

2019.01.14. 16:30

Közel tízezren szavaztak az önkormányzat ünnepi pályázatán

Lezárult a megyei önkormányzat Karácsonyi fények című ünnepi pályázatának közönségszavazása, ahol közel tízezer szavazat érkezett a beküldött művekre. 2018-ban először lehetett a fotókon és rajzokon kívül versekkel is jelentkezni.

Hutter Zsófia

A feladat az volt, hogy a pályázók bemutassák a feldíszített, kivilágított épületek, közterek mellett az ünnephez kötődő életképeket, hangulatokat.

A közönség szavazatai alapján vers kategóriában Mészáros Ildikó: Egy koldus karácsonyi álma című költeménye nyert, rajz kategóriában a Páncél Tímea által feltöltött Angyali üdvözlet című alkotás lett a legjobb, a fotók közül pedig Oros Krisztina Kéz a kézben című képét választották a legtöbben.

A szavazók közül is sorsoltak nyerteseket, Rápolti Mária, Tákos Nikolett, Barnáné Korán Brigitta egy-egy ajándékutalvánnyal lett gazdagabb.

A beérkezett pályaművek közül egy szakmai zsűri is kiválasztja a legjobbat, a nyereményeket Piroska Miklós, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke adja át a megyeházán január 25-ig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában