SZOLNOK

2019.02.06. 16:30

A legkiválóbb mérnököket díjazták a 28. Mérnökbálon

A mérnöki szakma legkiválóbbjait köszöntötték a közelmúltban a campuson megtartott 28. Mérnökbálon. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Mérnöki Kamara által megrendezett eseményen a hagyományokhoz hűen idén is átadták a kamara szakmai elismeréseit.

Hutter Zsófia

Képünkön a három díjazott látható.

Fotó: Leitmann Zsolt

Horváth Lajos Aranygyűrűs mérnök kitüntetést kapott a Béres Gyógyszergyár bővítéséért, valamint termálkutak geotermikus energiájának hasznosításáért, önkormányzati és kormányhivatali épületek energetikai tervezéséért.

Szintén Aranygyűrűs mérnök díjat vehetett át Tornóczky György, aki az Észak-alföldi Regionális Operatív Programban települési vízrendezési pályázatokat értékel, valamint az Alcsi-Holt-Tiszáért Közalapítvány kuratóriumi elnökeként többek között a vízminőség javítását tűzte ki célul.

Képünkön a három díjazott látható.
Fotó: Leitmann Zsolt

A 2018-as Év mérnöke Kovács Ferenc lett, aki a városi közlekedésfejlesztési projekt tervezője. Ő vetette papírra a Várkonyi téri spirális vezetésű körforgalom elképzeléseit, valamint összetett, a települések út- és vízközmű-hálózatát meghatározó terveket készít.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában