galériával

2019.04.14. 09:30

A szalóki diákok műsora könnyeket csalt a szemekbe

Az elmúlt évek hagyományának megfelelően, a közelmúltban ismét megtartotta iskolagáláját a Kovács Mihály Általános Iskola. Zsúfolásig telt a tornaterem szülőkkel, hozzátartozókkal és diákokkal.

Ujvári László

Fotó: Ujvári László

Évek óta az intézmény egyik legnagyobb eseménye az iskolagála. A hosszú, de annál szebb programon színvonalas produkciók váltogatták egymást a színpadon.

Parázsó Katalin intézményvezető köszöntötte a megjelenteket, majd Kovács Sándor országgyűlési képviselő és Balogh Gyula polgármester kapott szót.

— Nincs is szebb annál, mikor egy szülő, nagyszülő azt látja, hogy gyermeke, unokája ügyes és tehetséges abban, amiben kedvét leli — fogalmazott Kovács Sándor.

Gratulált az intézménynek, valamint a szervező, Abádszalók Kultúrájáért és Sportjáért Egyesületnek. A gála ideje alatt összegyűjtött pénzösszeget az iskola diákjainak jutalmazására, az épület és környéke fejlesztésére fordítják majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában