Programajánló

2019.05.09. 18:45

Ezekre a programokra számíthatunk a következő napokban

Madármegfigyelő túrára, Családi Expora és nosztalgikus fényképnézegetésre is várják az érdeklődőket pénteken és a hétvégén.

Mészáros Géza

Szolnok:

A Magyar Madártani Egyesület Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Helyi Csoportja esti madármegfigyelő túrára várják azokat, akik a fülemülék csodás énekével szeretnék lezárni a napjukat. Minderre kétszer lesz lehetőség.

Május 10-én a Széchenyi Parkerdőben, a Zagyva-parton kirándulhatnak a természetkedvelők (gyülekező a Nefag játszótérnél), május 11-én pedig a Szolnok-Tószeg közötti tiszai ártéri erdőben, a Gerje-Perje mentén barangolhatnak a madármegfigyelők (gyülekező a Vegyiművek lakótelepnél). A program mindkét nap este hattól fél kilencig tart.

A Szandaszőlősi Művelődési Házban május 11-én (szombaton) 9 és 13 óra között Családi Expót rendeznek, babaruha börzével, BOSU tornával, maminbaba foglalkozással, dalolóval, kézműveskedéssel, babasarokkal, termékbemutatóval. Előadók: dr. Kiss László gyermekorvos, Kovács Annamária, az Eszterlánc óvoda vezetője, Bán Zsófia védőnő (babahordozási tanácsadás) és Illyés Annamária védőnő (laktációs tanácsadás).

Nagykörű:

A Közösségek Hete alkalmából május 10-én (pénteken) 18 órakor „Nagykörű anno” címmel nosztalgikus fényképnézegetést tartanak a helyi Művelődési Házban, ahová bárki elhozhatja régi fotóit, hogy együtt emlékezzenek a már rég elfeledett időről, a falu népéről, a már lebontott házakról.

Május 11-én (szombaton) 18 órakor Csomorkánti Gál László székely festőművész munkáiból kiállítás nyílik a helyi Művelődési Házban, melyen közreműködik Barta Dóra gitárjátékával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában