KISÚJSZÁLLÁS

2019.06.13. 19:00

Szakmunkásavató rendezvényen vehették át bizonyítványaikat

Ünnepélyes keretek között vehették át az Illéssy Sándor Baptista Középiskola végzős szakmunkástanulói bizonyítványaikat a Vigadó Kulturális Központ nagytermében megrendezett szakmunkásavató rendezvényen.

Daróczi Erzsébet

Toldi Attila igazgató és Lévai János osztályfőnök Horváth Kálmán ifjú kőművesnek nyújtja át a szakmunkás-bizonyítványt.

Forrás: Beküldött fotó

A végzősöket Toldi Attila igazgató köszöntötte, majd Demeter Jánosné kuratóriumi elnökkel az Illéssy Sándor-díj átnyújtásával ismerte el Sasné Oláh Szilvia iskolatitkárnak és Szidey Szilvia tanárnőnek az iskola fejlődéséért és fejlesztéséért végzett munkáját.

Dr. Szél András aljegyző köszöntője után dr. Sziráki András, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke a megye, az ország gazdasága számára jelképesen átvette az ifjú szakembereket. Dr. Szabó Csaba, a Baptista Szeretetszolgálat oktatási főigazgatója a szeretet hangján kívánt sok boldogságot az ifjú szakmunkásoknak.

Toldi Attila igazgató és Lévai János osztályfőnök Horváth Kálmán ifjú kőművesnek nyújtja át a szakmunkás-bizonyítványt.
Fotó: Beküldött fotó

A végzősök nevében Csípő Sára kereskedőtanuló búcsúzott az iskolától, diáktársaitól és a tanáraitól. Az ünnepségen 73 ifjú szakmunkás vette át szakmunkás-bizonyítványát, illetve a többek által igényelt Europass-bizonyítványt. Öt gazdálkodó szervezet jutalmakkal és állásajánlattal ismerte el a náluk töltött szakmunkásévek alatti teljesítményt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában