jászkunság

2019.07.13. 11:30

Átvették ajándékaikat az Utazzon velünk játékunk nyertesei

Az Utazzon velünk! elnevezésű sms-játékunk újabb három olvasónknak okozott örömöt.

Szabó Lilla Laura

Zérczi János és felesége Csepel kerékpárokkal gazdagodott, míg Abonyi Mária wellnesshétvégét nyert az Utazzon velünk! elnevezésű sms-játékunkkal.

Fotó: Kiss János

Július első hetében lapunkban mindennap megjelent egy kód, melyet sms-ben kellett az aktuális nap végéig elküldeni. A szerencsések között napi ajándékokat sorsoltunk ki, utazással, üdüléssel kapcsolatos témákban.

A tárgyi nyeremények mellett egy belföldi út, egy pihentető wellness hétvége, sőt még egy jelentős pénzösszeg is gazdára talált. A nyerteseknek ezúton is gratulálunk! Reméljük, hogy nyereményeink által sok-sok kellemes élményben lesz részük olvasóinknak!

Zérczi János és felesége Csepel kerékpárokkal gazdagodott, míg Abonyi Mária wellnesshétvégét nyert az Utazzon velünk! elnevezésű sms-játékunkkal.
Fotó: Kiss János

A szolnoki Abonyi Mária húsz éve előfizetője lapunknak, és a legtöbb játékunkban részt vesz. Szívesen fejt keresztrejtvényt, emellett olvasni is imád. Elmondása szerint ez tartja frissen a szellemet. Az Utazzon velünk! játékunkban kétszemélyes wellnesshétvégét nyert az egyik Balaton-környéki hotelbe.

– Amikor még tanítottam, évekig vezettem táborokat a Balaton mellett. Nagyon szerettem azt az időszakot, sok kedves élményem, emlékem van azokból az időkből – árulta el. Nagyon örült, amikor értesítették, hogy nyert, ám egyúttal meg is lepődött. Bár a szerencse már korábban is mellé pártolt, jó néhány éve kávéscsészéket sikerült nyernie.

– A vizet, vízpartot nagyon szeretem, szó szerint a Tiszán nőttem fel. Ugyan ez kissé másfajta fürdőélmény lesz, de mindenképp kellemes, abban egészen biztos vagyok! – vallotta meg mosolyogva.

Egy belföldi utazás élményével lett gazdagabb a törökszentmiklósi Bodzsárné Németh Erzsébet. Hétfő kivételével mindennap küldött sms-t a játékunkra, igyekezete pedig mint látható, nem volt hiábavaló.

– Már vagy harminc éve vagyunk előfizetői a lapnak, tulajdonképpen édesanyáméktól örököltük meg. Az Új Néplap a mindennapjaink részévé vált, a legtöbb játékban részt veszünk, de eddig még nem nyertünk. Szóval ez most tényleg nagy öröm számunkra! – mesélte. Az ajándék sorsáról egyelőre még nem született egyértelmű döntés.

– Valószínűleg a párommal megyünk ketten. Azonban ha lehet, a gyerekeket is visszük magunkkal – Erzsébet három gyermek büszke édesanyja. A legidősebb tizenhat éves, a középső tizenhárom, a legkisebb pedig tíz. Minden bizonnyal remek élmény lenne egy közös családi pihenés.

Zérczi János és felesége egy férfi-, illetve egy női kerékpárnak örülhet. A nyugdíjas házaspár nyolc éve előfizetőnk.

– Korábban is játszottunk már, akkor a „Dallamos estékre” nyertünk páros belépőjegyet. Nagyon élveztük! – kezdte a férj. A mostani nyereményeknek szintén nagyon örültek. Felmerült, hogy esetleg továbbadják a családban. Ám a feleség nevetve megjegyezte, hogy a szép, fehér női kerékpár azonnal elrabolta szívét, megtartaná magának.

– Reggelente mindig az Új Néplappal kezdünk, kávézás közben olvassuk. Az a taktika, hogy elfelezzük az újságot, és amikor végeztünk, cserélünk – részletezte. Ez akár a hosszú házasság egyik titka is lehet. Egyébként aktívan élik nyugdíjas éveiket Tószegen. Tagjai a helyi klubnak, amely gyakran szervez kerékpáros túrákat. Minden bizonnyal feltűnő páros lesznek a különleges, új biciklijeikkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában