galériával

2019.08.18. 11:30

Elismeréseket is átadtak a kőteleki falunapon

Zene, tánc, étel, ital és persze jó hangulat. Egy napra ezek voltak a főszereplők a Szent István téren, ahol összegyűlt a falu apraja és nagyja egy hangulatos szórakozásra.

Rimóczi Ágnes

Szombaton rendezték meg a falunapot a Tisza-parti településen, ahol ezúttal igazán gazdag programot kínáltak a közönségnek. Mint azt a település polgármestere elmondta, egy pályázat segítségével olyan fellépőket sikerült „elhozni” a községbe, akik nagy népszerűségnek örvendenek.

Jól mutatta mindezt, hogy szép számmal gyülekeztek a színpad előtt kicsik és nagyok. Peter Srámek a tőle megszokott módon romantikus dalokkal szórakoztatta a közönséget, megalapozva ezzel a jó hangulatot a többi fellépő előtt. A mindig energikus Szandi, aztán Csocsesz, majd az Irigy Hónaljmirigy is fergeteges kis koncertet adott Kőtelek központjában.

A szombati falunapon a szórakoztató programok mellett elismeréseket is átadtak. Az önkormányzat nevében Lovász Tibor polgármester Kőtelek Községért Díjat adott át Bozsó Lászlónak, a település volt postásának. A nyugdíjas férfi nagy tapsot kapott, jól láthatóan mindenki kedveli. Hasonlóan köztiszteletnek örvend a másik díjazott, a Rozmaring dalkör. A csoport nyugdíjas hölgy tagjai szintén átvehették a díjat, lelkesedésük és közösségi munkájuk elismeréseként.

A falunapi programok között mindezek mellett sikeres volt a hagyományőrző játszóház, ahol a Martfűi Szabadidő Kör közreműködésével népi játékokat próbálhattak ki a gyerekek és a vállalkozó kedvű felnőttek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában