TISZAJENŐ

2019.08.26. 19:00

Kitüntették a település polgármesterét is

Már hagyomány, hogy minden évben átadják a település életében, oktatási és társadalmi területen nyújtott magas színvonalú tevékenység elismerésére alapított Tiszajenő Községért díjat.

Kovács Berta

Az elismerést idén két személynek ítélte oda a község képviselő-testülete.

Az egyik díjat dr. Beer Miklós, a Váci egyházmegye nyugalmazott püspöke vehette át. A megyés püspöknek sokat köszönhet a település: templomot építtetett, általános iskolát és óvodát működtet a községben, az iskolát pályázati pénzből fel is újíttatta.

A másik díjat Skorkáné Homoki Henriette pedagógus kapta, aki a helyi Szent István Római Katolikus Általános Iskolában a szegedi székhelyű Lieto Alapfokú Művészeti Iskola kórusaként működő Lieto Énekegyüttest vezeti igen sikeresen.

Kitüntették Puskás Béla Csaba polgármestert is, aki a község fejlesztése érdekében végzett magas színvonalú munkája elismeréséül augusztus 20-án Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetésben részesült, amit a Belügyminisztériumban rendezett ünnepségen vett át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában