JÁSZBERÉNY

2019.09.14. 09:19

Szabadságkoncerttel emlékeznek a rendszerváltoztatás évfordulójára

A „30 éve szabadon” országos program részeként ingyenes szabadtéri koncertek lesznek szeptember 22-én Jászberényben, a Szabadtéri Színpadon.

Illés Anita

Sajtótájékoztatón ismertették a rendezvény részleteit.

Fotó: Gémesi Balázs

Az esemény részleteit Vincze Lilla EMeRTOn-díjas énekesnő, Berec Zsolt Miklós, a Jászkerület Nonprofit Kft. ügyvezetője és Dr. Szabó Tamás polgármester közös sajtótájékoztatón ismertette a közelmúltban. A rendszerváltoztatás harmincadik évfordulójára meghirdetett emlékév keretében a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásért Közalapítvány támogatásával megvalósuló rendezvényen 16 órától Vincze Lilla ad élő koncertet.

Sajtótájékoztatón ismertették a rendezvény részleteit.
Fotó: Gémesi Balázs

Az énekesnő elmondta: számára ajándék az élettől, hogy harminc évvel ezelőtt a zenével és emberi hozzáállással a változás mellé állhatott. A jászberényi rendezvényen fellép majd Vastag Tamás, Varga Miklós és az Edda Művek is, Pataky Attilával. Az énekesek a sajtótájékoztatón videoüzenetben buzdítottak a koncerten való részvételre. A Szabadtéri Színpad befogadóképessége ezer fő, ezért érkezési sorrendben vehetnek részt az érdeklődők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában