Karcag

2019.09.27. 11:30

Tehetségműhelyek mutatkoznak be

Az óvodai nevelés jó gyakorlatait, élményeit, programjait szívesen osztják meg más települések óvónőivel is a karcagi óvodák tehetségműhelyeinek vezetői.

Daróczi Erzsébet

– Ebben a nevelési évben is bemutatkoznak tehetségműhelyeink – tudtuk meg Gulyás Ferencnétől, a Madarász Imre Egyesített Óvoda vezetőjétől, aki szerint a Kiváló Akkreditált Tehetségpont cím elnyerése kötelezi is őket erre.

Az elmúlt nevelési évben 29 tehetséggondozó műhely volt, az ideiek most alakulnak. A Karcag és Térsége Tehetségműhelyben is aktívan részt vesznek az óvodapedagógusok, akik konferenciákon a jól bevált gyakorlatokat be is mutatják más óvodákból érkezett szakemberek számára.

Ezek a szakmai együttlétek újabb programok, ötletek kidolgozására is ösztönzik a karcagi óvodapedagógusokat, akik a kicsikkel a műhelymunkák keretében a helyi látványosságokat is felkeresik, valamint a népművészeket, alkotóművészeket is bekapcsolják programjaikba. A gyermekek munkáiból pedig év végén egy kiállítást és gálaműsort is szerveznek majd, sorolta terveiket a vezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában