GALÉRIÁVAL

2019.09.01. 07:00

Zárókiállításon mutatták be alkotásaikat az ART Camp művészei

Huszonkilencedik alkalommal rendezték meg az ART Camp Művészeti Szimpóziumot a Jászság fővárosában.

Illés Anita

Augusztus 21-től az alkotótábor művészei installációkat és festményeket készítettek, melyet augusztus 30-án mutattak be a művészetkedvelő közönségnek. A tíznapos tábort az alkotó munka mellett zenei, performatív és társművészeti programok is színesítették.

Egyik alkalommal például, Koncz Gábor festőművész tartott előadást az Eszterházy Károly Egyetem Jászberényi Campusán a Velencei Biennáléról és az olaszországi hónapokról. Az installációs alkotásokat pénteken este a Jövőkép Alkotók csarnokában csodálhatták meg az érdeklődők. Ezt követően a művésztelepen készült művekből Felhő és Fátyol címmel nyílt kiállítás a Lehel Film-Színházban.

A résztvevőket Góg Zoltán, a Jövőkép Alkotók Egyesülete elnöke és Hajnal-Nagy Gábor, alpolgármester köszöntötte. A tárlatot Szilágyi Tekla Róza, művészettörténész nyitotta meg és mutatta be a megjelenteknek. Az alkotásokat szeptember 30-ig csodálhatják meg az érdeklődők. A hangulatos estet a Kampec Dolores együttes koncertje zárta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában