Szolnok

2019.10.15. 16:30

Ismertette programját a három diák jelölt

A diákságot érintő lehetséges változásokról, környezetvédelmi, valamint közösségépítő programokról szólt a hétfő délután.

Szabó Lilla Laura

A Verseghy Ferenc Könyvtár adott otthont ugyanis a diákpolgármester-választás első ütemének, melynek keretében bemutatkozott a három jelölt. Az eseményt Tapasztó Ildikó, a polgármesteri hivatal oktatási, kulturális és sport osztályának vezetője nyitotta meg.

Elsőként Háló Dániel, a Szolnoki Szakképző Centrum Baross Gábor Gépipari, Közlekedési Szakgimnázium és Szakközépiskolájának tanulója részletezte programját. Őt Ohnsorge Nóra, a Verseghy Ferenc Gimnázium, majd Pethő Kinga, a Tiszaparti Római Katolikus Általános Iskola és Gimnázium diákja követte. A tizedik évfolyamos fiatalokat stábtagjaik is elkísérték.

Ötödször választanak diákpolgármestert Szolnokon. A döntés a diákság szavazatai mellett a kampányhét bemutatkozásai, illetve egy változó összetételű zsűri értékelése alapján születik meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában