Galériával

2019.11.11. 14:00

Sportolókkal mozdultak meg az ovisokért Jászjákóhalmán

Földi János, Európa bajnok erőemelő és felesége Földi Jánosné kezdeményezésére szervezték meg szombaton „A mozdulj Jákóhalma az ovisokért!” programsorozatot az általános iskola tornatermében.

Illés Anita

Fotó: Picasa

A sportnappal felhívták a résztvevők figyelmét a mozgás szeretetére, az egészséges életmódra, valamint jótékonysági célt is támogattak. A helyi ovisokért sokan fogtak össze.

A Poldermann Júlia Óvoda Fő úti és Vas Gereben utcai óvodásai kapták a támogatást, aminek felhasználásáról majd az ott dolgozó pedagógusok és szülők döntenek. A jótékonysági célokat szolgáló sportnapon Terjéki Tünde, polgármester köszöntötte a jelenlévőket, az erőemelő versenyt Ilyés Dávid nyitotta meg. Az eseményen Földi János mellett Bocz Tamás többszörös világbajnok, Európa bajnok erőemelő és Borbíró Zoltán világbajnok erőemelő is versenyre buzdította a résztvevőket.

Az egész napos rendezvényt játékos vetélkedő, közlekedés a KRESZ parkban, step aerobik, taekwon-do és harcművészeti bemutató, jégkorong ismertető, gyermekjóga és táplálkozási tanácsadás is színesítette. A sportnapon bárki lépésről lépésre megtanulhatta az újraélesztés technikáját is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában