Galériával

2019.12.02. 14:00

Évzáró rendezvényét tartotta az egyesület Karcagon

A Mozgássérültek Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesülete karcagi csoportja Németh Imréné vezetésével szombaton tartotta évzáró, karácsonyi rendezvényét, melyet egy perces néma felállással kezdtek, ezzel is megemlékezve elhunyt sortársaikról.

Daróczi Erzsébet

Fotó: Daróczi Erzsébet

A város egyik legnagyobb civil szervezetének több száz tagja van. Az év végi összejövetelre most közülük százegyen jöttek el, hogy együtt ünnepeljenek a túrkevei, a kunmadarasi, a kenderesi, a kunhegyesi, a berekfürdői, az öcsödi társcsoportok képviselőivel, valamint több városi civil szervezet vezetőjével.

Németh Imréné csoportvezető beszámolójából kiderült, hetente tartanak ügyeletet a tagjaiknak, ahol az ügyek intézéséhez kapnak segítséget, s havonta vannak összetartó, főzéssel egybekötött rendezvényeik is a Rákóczi utcai Civilházban, de kirándulni is voltak idén két alkalommal. Munkájukhoz az önkormányzattól, a megyei egyesülettől is kaptak támogatást, hogy programjaikat megvalósíthassák.

Pánti Ildikó önkormányzati képviselő példa értékűnek nevezte a csoport összefogását, amivel a sorstársaikat segítik. A közelgő ünnepekhez és a jövő évre is, jó egészséget kívánt a tagoknak. Murányi Zsigmondné, a Mozgássérültek Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesülete megyei elnöke a megyei munkáról szólt néhány mondatban, majd megköszönte a karcagi csoport aktivitását és azt, hogy sortársaik mindig számíthatnak a vezetőségre. A köszöntők utáni műsorban felléptek többek között a Déryné Kulturális Központ Pántlika csoport néptáncosai, valamint az egyesület tagjai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában