GALÉRIÁVAL

2019.12.29. 07:00

Kedvenceikkel találkozhattak a Star Wars-rajongók Szolnokon

Különleges kiállítást nézhettek meg, akik szombaton a RepTárba látogattak. A repülőmúzeum ugyanis idén is megtartotta a Star Wars-napot, ahol a rajongókat rengeteg érdekesség várta.

Szoljon.hu

Belépve megbizonyosodhattuk arról, hogy a múzeum tartotta azon ígéretét, miszerint a tárlat része lesz egy két és fél méter magas Darth Vader szobor, illetve egy méretarányos R2D2 robot makettje is.

Kicsit beljebb haladva csodálatos legóalkotások tárultak szemünk elé. Közelebbről is szemügyre vehettük többek között a Millennium Falcont, a Birodalmi lépegetőket vagy éppen a lázadók X-szárnyú vadászgépét is. A kicsiket és szüleiket LEGO DUPLO játszóház várta. A hangár pihenőjében pedig megnézhettük az immáron kilenc epizódból álló filmsorozat legemlékezetesebb pillanatai is.

A teremben találkozhattunk még egy-egy birodalmi rohamosztagossal, Yodával, Leia hercegnővel, Csubakkával, illetve Obi-Wan Kenobival is, akikkel természetesen közös fotót is lehetett készíteni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában