MARTFŰ

2020.01.20. 11:30

A város életének fontosabb pillanatait örökítette meg a képeken

Czinege József „Sok van mi csodálatos, de az embernél nincs semmi csodálatosabb” című kiállítását a napokban nyitották meg a Martfű Városi Művelődési Központ és Könyvtár emeleti termében.

P. Pusztai Nóra

Különleges tárlatot nyitottak meg a minap

Forrás: Martfű Média

– Általában helyi kötődésű művész alkotásaiból összeállított kiállítással nyitjuk meg a magyar kultúra napjához kötődő programsorozatot, nincs ez másként idén sem – mondta Asztalosné Kocsis Enikő, az intézmény vezetője. Elmondta, a következő napokban a Tisza Táncegyüttes műsora szórakoztatja a nagyérdeműt. Emellett pedig egy Oscar-jelölt magyar filmdrámát is vetítenek a moziteremben.

– A minap megnyitott különleges fotókiállításon a mi helyi fényképészünk, Czinege József képeit tekinthetik meg a tárlat látogatói. A bemutatott fényképek kicsit város- és fotótörténet is jelentenek. Ugyanis képeivel az alkotó végigkíséri a település életét, annak legfontosabb eseményeit. A kiállítóteremben a hangulat megragadásához szükséges enteriőrt is berendeztünk – emelte ki az intézményvezető.

Különleges tárlatot nyitottak meg a minap
Fotó: Martfű Média

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában