Hunyadfalva

2020.01.21. 14:00

Borsó és lecsó még maradt az éléskamrában

A közmunkaprogramban megtermelt javakat betakarítás után feldolgozzák, kiporciózzák és kedvező áron értékesítik, elsősorban a helyi lakosok körében.

Kovács Berta

Vékonyné Házi Eszter polgármestertől megtudtuk, a múlt évben termett hagyma, burgonya, szárazbab már elfogyott. A lefagyasztott zöldborsóból és zöldbabból viszont akad még pár kilogramm, valamint több üveg lecsó is maradt még. Attól persze idén sem tartanak, hogy a nyakukon marad, hiszen februárban, márciusban is szokták keresni ezeket a termékeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában