tündérszépek 2020

2020.01.04. 20:00

Kis Virág gyermekkori álma, hogy egyszer szépségkirálynő lehessen

Már tart a Tündérszépek 2020 szépségverseny országos döntője, olvasóink január 23-ig szavazhatnak az általuk legszebbnek vélt hölgyre. Megyénket a jászfényszarui Kis Virág képviseli, akivel a döntőre felkészítő táborban szerzett élményeiről beszélgettünk.

Szabó Lilla Laura

Fotó: Victoria Perger

– A tábor helyszíne a badacsonyi Bon Vino Hotel volt, egy pénteki napon érkeztünk oda, vasárnap jöttünk haza – kezdte Virág. Hozzátette, hogy vegyes érzelmekkel vágott neki ennek a kalandnak, hiszen egyáltalán nem ismerték egymást a lányokkal.

– Bevallom, nagyon tartottam a többiek reakciójától, véleményétől, bár azt hiszem, ezzel egy kicsit mindenki küzdött. Azután szépen lassan, egyre jobban összeismerkedtünk, és teljesen elmúlt az érzés – idézte fel a fiatal lány.

Virág elmondta, hogy az első napon edzőruhába kellett bújniuk, és közel egy óra hosszáig mozogtak Béres Alexandra vezénylésével.

– Néhány percig beszélt nekünk a megfelelő táplálkozásról, majd kezdődhetett a munka. Alaposan kifáradtunk a végére, de nagy élmény volt – részletezte.

Később, pihenésként egy borkóstolóra voltak hivatalosak, ami jó alkalmat teremtett arra, hogy barátkozhassanak egymással.

Kis Virág
Fotó: MW

– Ahányan vagyunk, annyiféle a személyiségünk is, de szerencsére nem voltak szélsőséges ellentétek. Jó ismeretségeket kötöttünk.

A következő napon korán keltek, mindenki percre pontos beosztással ülhetett a fodrászok és sminkesek székébe. A szakemberek keze alól a lányok a legelőnyösebb és legszebb külsővel érkezhettek a profi fotós kamerája elé.

– Én voltam az utolsó előtti a huszonkét jelölt közül. Nagyon sok idő volt kivárni, hiszen egy lány átlagban húsz percig pózolt a gép előtt. Mivel keveseknek van korábbról ilyen tapasztalata, nem mindig ment olyan könnyen a mozgás vagy nem tudtak felengedni – fejtette ki megyénk versenyzője.

Virág bár otthonosan érezte magát a kamera előtt, kissé elfáradt, mire sorra került, ám profi fotóin ez egy csöppet sem látszik meg. A következő állomás a színpadi mozgásra és a koreográfiákra épült, a lányok már a január 27-i gálára is gyakoroltak.

– Összességében remek élmény volt, és bár kislány korom óta nagy vágyam, hogy szépségkirálynő legyek, a magasságom miatt nem bízom abban, hogy sikerül. Bár ki tudja – zárta gondolatait titokzatos mosollyal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában