vadászbaleset

2020.02.24. 19:10

Lőtt sérülést szenvedett egy vadász Tiszasülyön

Felkavarta a település életét egy vadászbaleset, ami még karácsony előtt történt. Legalábbis erről szólnak a sajtóhírek.

Czakó Nóra

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Nagy Richárd, Tiszasüly polgármestere hírportálunknak megerősítette, hogy decemberben valóban történt egy vadászbaleset a településen, amikor a jelenlegi képviselőtestület egyik tagja véletlenül elsütött fegyverével megsebesített egy hölgyet.

– Tudunk az esetről, a nyomozás még zajlik, így az esetről nem kívánok bővebben nyilatkozni – hangsúlyozta a falu vezetője.

Mári Ilonától, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől megtudtuk, hogy az ügyben a Szolnoki Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el büntetőeljárást.

– A rendelkezésre álló adatok szerint tavaly december 13-án délelőtt Tiszasüly külterületén megtartott vadászat során egy vadász lőtt sérülést szenvedett. Tekintettel arra, hogy a nyomozás vizsgálati szakasza jelenleg is folyamatban van, a nyomozás érdekeire tekintettel egyéb információt nem áll módunkban közölni – mondta a sajtóreferens.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában