költségvetés

2020.03.03. 16:30

Fejlesztik a tiszaföldvári fürdőt, és a sportra is több jut

Elfogadta a költségvetést a képviselő-testület, a tagok többsége ugyanis megegyezésre jutott a városban. Elsődleges szempont volt az intézményvezetők igényeinek figyelembe vétele.

P. Pusztai Nóra

A homoki óvoda kiadásainak fedezésére másfél millió forintot különítettek el, a helyi idősek otthonában az orvoshiány megoldására valamivel kevesebbet, 1,2 millió forintot szavaztak meg. A következő időszakban hat-nyolc új fedett buszváró is épülhet a településen, erre a célra hárommillió forintot fordíthatnak a költségvetésből.

A civil egyesületek és sportszervezetek támogatását hat és fél millió forintra emelték. A tervek szerint idén ötmillió forintból bővítik a térfigyelő­kamera-rendszert is. De jut majd a Deák Ferenc út alapjának cseréjére, a homoki óvoda, valamint városi sportcsarnok előtti parkolók számának növelésére, a Kőrösi úti orvosi rendelő akadálymentesítésére. A városi strandfürdőt ebben az évben hétmillió forintból fejlesztik. A településen bosszúságot okozó kóbor kutyák befogására a tervek szerint több mint kétmillió forintot különítettek el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában