Jászkunság

2020.04.06. 16:30

Április végéig lehet szavazni az idei Prima-jelöltekre

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) megyei elnöksége idén is szeretné megszervezni – már tizenhatodik – alkalommal a Jász-Nagykun-Szolnok megyei területi Prima díjak átadását. Az ünnepélyes díjátadó gálát hagyományosan ez évben is szeptember 16-ára tervezik.

Kovács Berta

A civil szférából érkező javaslatok alapján harmincan kerültek be a középdöntőbe, közülük az önök szavazata alapján dől el, ki lesz az a tíz, aki döntősként egy újabb szavazási körben ringbe szállhat az idei területi Prima díjért és az azzal járó jelentős jutalomért.

Szavazni az Új Néplapban ebben a hónapban még több alkalommal megjelenő szelvényeken lehet, ahol kategóriánként egy-egy jelöltet kérünk megjelölni a neve előtti négyzetbe írt kereszttel. Fontos, hogy összesen tíz személyt, illetve szervezetet vagy közösséget kérünk jelölni.

Voksolni egészen április harmincadikáig lehet, a szavazólapokat a VOSZ megyei irodájába (Szolnok, Óvoda u. 2.) vagy az Új Néplap Boldog Sándor körút 10. szám alatt található ügyfélszolgálatára eljuttatva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában