Ezen a napon

2020.04.12. 17:00

Ez történt a megyében az elmúlt 5 évben április 12-én

Időről időre visszatekintünk megyénk eseményeire. Most sincs ez másképp, nézzük meg, mi történt Jász-Nagykun-Szolnok megyében ezen a napon.

házsé/szoljon.hu

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

2019. 04. 12.

Részletek derültek ki a horrorfilmbe illő „darabolós gyilkos” tettéről

Február végén egy családi vita tettlegességig fajult, a nő pedig a kezébe kapott egy kést, és leszúrta élettársát, majd a feldarabolt holttestet sósavval öntötte le. A darabokat Jászalsószentgyörgy külterületén rejtette el. A brutális gyilkosságról és családi drámáról beszámolt az osztrák Heute című napilap is. Ha kíváncsi rá, mit mondott a nő testvére, kattintson ide.

 

2018. 04. 12.

Egy elgázolt fülesbaglyot mentettek meg a motoros rendőrök

Fegyvernek külterületén találták a bajba került állatot. Nézze meg a madárról készült képet és olvassa el a részleteket itt.

 

2017. 04. 12.

Kevesebb az oktató, tanfolyamra viszont többen jelentkeznek

Akár heteket, hónapokat is várniuk kell azoknak, akik jogosítványt szeretnének szerezni, ugyanis oktató­hiánnyal küszködnek az autós­iskolák. Nem csak arra kell azonban várni, hogy a volán mögé ülhessünk, hanem sokszor már a KRESZ- és egészségügyi vizsgák letételéhez is idő kell. Az oktatóhiány okait itt találja.

 

2016. 04. 12.

Levágott disznófej a kukában

Egy szolnoki olvasónk telefonált be szerkesztőségünkbe hétfőn reggel, miszerint a Széchenyi városrészben az Orosz György úti hulladékgyűjtőben egy levágott malacfejet talált. Hogy mi mindennel találkoztak még a szemét között a hulladék-szolgáltató cég kollégái, azt ide kattintva olvashatja el.

 

2015. 04. 12.

Hátán viszi műtermét: a Himalájában is rajzolt már

A fiatal szolnoki tehetség, Kuizs Lilla számos országban festett már, járt Guatemalában, Nepálban és Thaiföldön is. A legizgalmasabb az volt, a himalájai Annapurna csúcsa alatt vette elő ceruzáit. Elmesélte, hogy jutott el ezekbe az izgalmas országokba. Katt ide!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában