pályázat

2020.04.01. 14:00

Házfelújításokat támogatnak Jászberényben

Az önkormányzat képviselő-testületének városfejlesztési bizottsága társasház homlokzat-felújítási pályázatot hirdetett a város belterületén lévő társasházközösségek vagy lakásszövetkezetek részére.

Illés Anita

A támogatás célja, hogy elősegítsék a lakóépületek homlokzatának, külső szerkezeteinek felújítását. Ehhez ebben az évben tízmillió forintot különítettek el a költségvetésben, pályázatonként maximum ötmillió forint igényelhető. Mértéke az elszámolható költségek legfeljebb ötven százaléka lehet.

Az igénylők pályázhatnak egyebek mellett homlokzati nyílászárók cseréjére, homlokzati felület színezésére, homlokzat felületképzésének megváltoztatására, erkélyek, függőfolyosók felújítására. De akár tetőhéjazat cseréjére, bádogosszerkezetek felújítására is.

A város honlapján olvasható részletes pályázati kiírás tartalmazza a jogosultak körét, a támogatási feltételeket és egyéb hasznos információt is. A pályázat benyújtásának határideje június elseje, a támogatásokról a városfejlesztési bizottság dönt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában