önkéntesek segítségével

2020.07.18. 07:00

Tovább szépítik városukat a keviek

Folytatódik a közösségi összefogás a településen. A közelmúltban a helyiek munkájának és a változatos felajánlásoknak köszönhetően kreatív módon újultak meg a város apartmanjai.

Szabó Lilla Laura

– Remek érzés látni, hogy ennyi ember kitartása nyomán mekkora változáson mentek keresztül az épületek – részletezte Sallai Róbert Benedek polgármester.

Hozzátette, a folyamatról és a végeredményről egy profi kisfilm is készült, amelyben majdnem mindenki szerepel, aki valamilyen módon hozzájárult a sikerekhez. A házak avatását pedig egy közös főzéssel ünnepelték meg a helyszínen.

– Egyre több tenni akaró városlakó csatlakozik az önkéntesek táborához. Az elmúlt napokban a városszépítők által még tavasszal beültetett Kinizsi úti virágágyások gyomlálását és a Kossuth utcai buszmegálló környékének rendbe tételét vállalta fel egy lelkes kis csapat – folytatta.

A városvezető kiemelte, sokaknak jár a köszönet a kezdeményezésért, kivitelezésért. Emellett a városhoz tartozó, Recsken található ifjúsági tábort is megszépítették a szorgos kezek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában