parkolási bakik

2020.09.06. 19:00

A hőség elől az árnyékba menekültek az autósok Szolnokon is

Folytatódik cikksorozatunk, ahol olvasói fotókon keresztül mutatjuk meg a bosszantó, esetenként szabálytalan parkolásokat. Most sincs ez másként, hiszen újabb adag fotó érkezett szerkesztőségünkbe.

Szoljon.hu

Forrás: Beküldött fotó

A megyebeli autósok mindig igyekeznek megtalálni a legjobb parkolóhelyet. Vannak azonban köztük olyanok is, akik ezt nem mindig a legmegfelelőbb módon, és kellő körültekintéssel teszik meg.

Ahogyan azt a lenti fotót beküldő olvasó is írta, a sofőr és utasa leparkolt, majd egyszerűen csak elsétáltak.

Fotó: Beküldött fotó

 

Folyton visszatérő elem a vonalra parkolás. Most is kaptunk egy ilyet.

Ahogyan pedig azt egy korábbi cikkünkben jeleztük, utánajárunk, milyen előírás vonatkozik a parkolóhelyek méretére és milyen lehetőségei vannak a parkolóban kárt szenvedett autósnak. Hamarosan jelentkezünk a válaszokkal.

A nyári hőség mindenkit megvisel, és senki sem szeret dolga végeztével egy tűzforró autóba beülni. Ennek elkerülésére a sofőrök igyekeznek megtalálni és kihasználni a legkisebb árnyékot is a parkolókban.

Olvasónk azt írta levelében, hogy így tett a lenti autós is, ezért áll be keresztbe a parkolóba. Ám ahogy a képet elnézzük, nem sokáig élvezhette az árnyékot.

Az alábbi két autós már sokkal „jobban” választott, legalábbis ami az árnyékot illeti. Az már más kérdés, hogy tiltott helyen sikerült megtalálni a megfelelő helyet. A képet beküldő olvasónk hozzátette, nem csak pár perces megállásra használták a bejárathoz közeli területet.

Fotó: Beküldött fotó

 

Továbbra is várjuk olvasóink fotóit. Amennyiben olyasmit lát, amit érdemesnek tart arra, hogy megosszuk, ne habozzon, küldje el szerkesztőségünknek a [email protected] címre!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában