panaszok

2020.09.13. 07:00

Megszűnhetnek a pillanatnyi áramkimaradások Tószegen

Az elmúlt időszakban többször tapasztaltak a tószegiek pillanatnyi áramkimaradásokat. Mindez bosszantó, mert egy-egy ilyen üzemzavar a munkagépekben és informatikai berendezésekben tehet kárt.

Rimóczi Ágnes

A lakossági panaszok az önkormányzathoz is eljutottak, a településvezetés szeretne ez ügyben is a községben élőknek segítséget nyújtani. Ahogy a témával kapcsolatban dr. Gyuri­cza Miklós elmondta, a panaszok jogosak, de nem könnyű az ügyben lépni, hiszen az önkormányzat legfeljebb közbenjárhat.

– Az E.ON-nal való kommunikáció az önkormányzatok számára is nehézkes, a szolgáltató ugyanis nem tekinti nagyobb súlyúnak az önkormányzatok szavát, mint bármely lakossági fogyasztóét – mondta el a településvezető.

A szolgáltató minapi tájékoztatása szerint ismét bejárást tartottak a településen. Műszaki hibát nem találtak, de kiderült, hogy van négy helyszín, ahol speciális eszközökre van szükség a vezetékekhez hozzáérő fák gallyazására.

– Az eszközök ma állnak rendelkezésükre, így e munkákat most végzik el. Ígéretük szerint ezzel megoldódhat a probléma. Meglátjuk, hogy így lesz-e, ha nem, továbblépünk az ügyben – tette hozzá a polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában