Tisztújítás

2020.09.14. 11:30

Régi új elnök került a Szolnok Városi Polgárőr Egyesület élére

Tisztújító közgyűlést tartott szombaton a Szolnok Városi Polgárőr Egyesület, mely öt éves ciklusát zárta le.

Rimóczi Ágnes

Fotó: Csabai István

Bódi Andor ügyvezető elnök elsőként a tavaszi járványhelyzet alatt végzett munkáról beszélt, majd az elmúlt öt esztendőt értékelte. Mint mondta, a kezdet nehéz volt, de sok segítséggel talpra álltak. A nehéz kezdetre visszautalva, arról is tájékoztatta a tagságot, hogy egyszer és mindenkorra lezárult az előző elnökkel szembeni bírósági eljárás, elítélték. A Szolnok Városi Polgárőr Egyesület sértettként szerepelt a büntető ügyben, így a volt elnök által, az egyesület nevében elkövetett bűncselekményekért nem felel a szervezet. A bűnösnek egyébként még több mint hatmillió forintot vissza kell fizetnie az egyesület számára.

Az egyesület felügyelőbizottságának elnöke, Imre Lajos beszámolójában megállapította, hogy az egyesület az elmúlt öt év alatt törvényesen működött.

A tisztújítás végeredményeként ismét Bódi Andor az elnök, gazdasági vezetőnek Soltészné Parádi Erzsébetet választották, a titkár pedig Modla Krisztina lett. A felügyelőbizottság elnöke Őszi Annamária, tagjai pedig Haris Istvánné és Kovács Klára lettek.

A közgyűlésen díjakat, elismeréseket is átadtak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában