Szigorít ügyfélfogadásán a Kötivízig

A koronavírus-járvánnyal összefüggésben hozott járványügyi intézkedések és iránymutatások végrehajtása, a fertőzés kockázatának hatékony csökkentése, az egészséges és biztonságos munkavégzés érdekében a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság székhelyén és valamennyi telephelyén az ügyfélfogadás kizárólag az erre kijelölt helyiségben, maszk viselete és kézfertőtlenítő használata mellett engedélyezett. A maszkot olyan módon kell viselni, hogy az az orrot és a szájat folyamatosan elfedje – tájékoztatta hírportálunkat az igazgatóság.

Kötivizig

Fentieken túlmenően 2020. október 1-től a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság székhelyére és valamennyi telephelyére a belépő személyek testhőmérsékletének ellenőrzése történik érintés nélküli hőmérővel/hőkamerával.

A beléptető rendszeren csak akkor lehet áthaladni, ha a testhőmérséklet maximum 37,5 Celsius fok. Ennél magasabb testhőmérséklet esetén az irodákba belépni nem lehet, az érintettnek el kell hagynia az épületet, és a továbbiakban a részére átadott tájékoztatóban foglaltak szerint kell eljárni.

Az igazgatóság kéri az épületbe belépőket, hogy a kialakult helyzetre való tekintettel, felelős magatartást tanúsítva, saját és embertársaik egészségének megőrzése érdekében működjenek együtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában