szimfonik harsona

2020.10.02. 16:30

Nagykörűben is felléptek a megye támogatásával

A Megyei Önkormányzat közreműködésével, az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával valósulnak meg a programok megyeszerte.

Szoljon.hu/V.B.E.

Szimfonik Harsona együttes a nagykörűi iskola udvarán

Fotó: Vágó B. Endre

Nagykörűben a Szimfonik Harsona Együttes lépett fel a programsorozat keretében a napokban. Mint Vágóné Horváth Mária alpolgármester, aki egyben a művelődési ház igazgatója elmondta, a mostani fellépést már megelőzte szeptemberben a Lóca együttes népzenei műsora gyerekeknek.

– A következő két programunk október 16. és 17. lesz, az Akusztik Duó és az Uzsgyi zenekar fellépésével – mondta Vágóné Horváth Mária.

Túri Tibor polgármester kiemelte, hogy Nagykörűben sokan érdeklődnek a programok iránt és ezek szépen színesítik a helyi életet.

– Népzene és klasszikus zenei témában támogatták a megyétől, hogy a települések könnyebben tudjanak programokat szervezni a lakosaik számára. Nehéz most tervezni, idősek napi rendezvényünkről például a helyzetet elemezve le kellett mondanunk. Bízunk benne, hogy kültéren ezeket az eseményeket meg tudjuk tartani a járványhelyzeti korlátozások figyelembe vételével.

Szimfonik Harsona Együttes a nagykörűi iskola udvarán
Fotó: Vágó B. Endre

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában