Jászkunság

2020.11.23. 11:30

Olvasóink sokszor kattintottak balesetekről szóló híreinkre

Frontálisan ütközött egy motoros és egy személyautó Szolnokon, országos kórházfőigazgató-helyettes lett dr. Bene Ildikó – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt egy hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

Forrás: Police.hu

Frontálisan ütközött egy motoros és egy személyautó kedden késő délután Szolnokon, a Tószegi úton, a Gáz utcai kereszteződés közelében. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították az autót.

Fotó: Police.hu

Egy férfi nem adott elsőbbséget személygépkocsijával a vele szemben közlekedő gépjárműnek Szolnok belterületén 2020. november 19-én. A baleset következtében a vétlen sofőr – elsődleges orvosi vélemény szerint – súlyos sérülést szenvedett.

Fotó: police.hu

Országos kórházfőigazgató-helyettes lett dr. Bene Ildikó, a Hetényi Géza kórház megbízott főigazgatója. Orbán Viktor miniszterelnök kinevezésről szóló határozata csütörtökön jelent meg a Magyar Közlönyben.

Fotó: Mészáros János

Rendszeresek a forgalmi torlódások a megyeszékhely számos oktatási intézményénél a reggeli és délutáni csúcsidőszakban, mióta szeptemberben elkezdődött az új tanév. Ennek legfőbb oka, hogy a többség minél közelebb szeretne megállni autójával az iskolák bejáratához.

Javulna a helyzet, ha többen közelítenék meg gyalogosan az oktatási intézményeket
Fotó: Beküldött fotó

Már az önkormányzati ingatlanokat árverezik Tiszatenyőn, a településnek ugyanis mintegy 260 millió forintos adósságot kell visszafizetnie az előző ciklusban meg nem valósuló vagy befejezetlen pályázatok miatt. A pénzügyi biztos legutóbbi beszámolója újabb meglepetést tartogatott, a meg­lévőkön túl még plusz ötvenmillió forintról nyújtottak be hitelezői igényeket.

Mező József polgármester szerint a jövő év első felében véget érhet az adósságrendezési eljárás
Fotó: Mészáros János

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában