Jászkunság

2020.12.24. 14:00

Ezekre a cikkekre kattintottak olvasóink a legtöbbször áprilisban

Egyre többen ismerik a rákóczifalván élő Bíró Marit, holttestet találtak a Tiszában, halálos gázolás történt Szolnokon – többek között ezek is szerepeltek április legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

Forrás: Instagram

Közeledik a 2020-as év vége, így összegzésképpen január 1-ig minden nap egy-egy cikkben foglaljuk össze, mely hírekre kattintottak leginkább olvasóink az adott hónapban. Következő cikkünkben április öt legolvasottabb hírével jeletkezünk.

25 870. Ennyi volt április legelején a követők száma Bíró Mari Instagram oldalán. Nem lehet elmenni szó nélkül a Bíró Mari-jelenség mellett, lassan az egész ország képtelen rá. Az internet születőben lévő tündöklő, új csillaga ugyanis vagy nagyfokú szimpátiát vagy mérhetetlen ellenszenvet vált ki az emberből. Egy biztos: egyre többen ismerik.

Fotó: Instagram

A Szolnoki Rendőrkapitányság április közepén adott hírt arról, hogy körözési eljárást folytat a szolnoki születésű Török Zsolt ellen.

Fotó: Police.hu

Egy ismeretlen holttest került elő Szolnokon a Tiszából április végén. A fára fennakadt hatvan év körüli férfit egy járókelő vette észre a Tiszavirág hídról.

Kigyulladt egy kávét szállító nyerges vontató-teherjármű április végén Szolnokon, a 442-es főút belterületi szakaszán. A lángoktól megpörkölődött rakomány kiborult az útra, onnan pedig lefelé, a Kocsoros útra. A megszenesedett teheráru a domboldalon maradt.

Fotó: Mészáros Géza

Egy helyi lakos hátramenetet végzett tehergépkocsival Szolnok belterületén április 7-én, ami során az úttesten gyalogosan közlekedő férfit elütötte. A baleset következtében a gyalogos olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy kórházba szállítást követően elhalálozott.

Fotó: Police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában