Jászkunság

2020.12.14. 07:00

Két baleset is bekerült az elmúlt hét legolvasottabb hírei közé

Személyautó sodort el egy háromtagú családot Szolnokon, hírportálunk betekinthetett a szolnoki Hetényi Géza kórház egészségügyi dolgozóinak munkájába, felborult egy autó Szolnokon – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt egy hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

Fotó: Mészáros János

A napokban lehetőségünk nyílt arra, hogy betekinthessünk a Hetényi Géza kórház egészségügyi dolgozóinak munkájába, és hogy megismerjük, miként zajlik mindennapos küzdelmük a vírussal szemben. Dr. Bencsik Gábor, az intenzív terápiás osztály vezetője és dr. Bendó Mihály, a sürgősségi részleg osztályvezető főorvosa osztotta meg tapasztalatait hírportálunkkal.

Dr. Bendó Mihály (balra) és dr. Bencsik Gábor
Fotó: Nagy Balázs

Baleset történt Szolnokon, az Abonyi úton csütörtökön délután. Egy háromtagú család kívánt átkelni az Őz utcából a négysávos Abonyi út túloldalára, amikor egy balra kanyarodó személygépkocsi – eddig tisztázatlan körülmények között – a családot elsodorta.

Lesodródott az úttestről, majd áttört egy a kerítést, és a tetejére borult egy személyautó csütörtökön kora délután Szolnokon. A baleset az Alcsi szigeti körforgalom közelében történt.

Fotó: Mészáros János

A múlt hét hétfői adatokhoz képest 122 fő volt kedd reggel a változás az újonnan megtalált esetszámban Jász-Nagykun-Szolnok megyében. Ezzel megyénk 9208 regisztrált koronavírus fertőzöttel még mindig a közepesen érintett területek közé tartozik az ország megyéi között, úgy az ismertté vált fertőzöttek, mint a napi növekedés tekintetében.

Fotó: koronavirus.gov.hu

A pár első közös gyermeke, Gianfranco Máté október végén látta meg a napvilágot. Máté nevének jelentése: Isten ajándéka. A szépségkirálynő közösségi oldalán mutatta meg a család három, névvel ellátott mikulásos zokniját.

Fotó: Bors

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában