Jászkunság

2020.12.27. 14:00

Mindenkit jelentkezésre biztat Polgár Zsuzsa

A törökszentmiklósi modell most mindenkit arra biztat, hogy bátran nevezzen be az hírportálunk Tündérszépek elnevezésű szépségversenyére.

Köllő Judit

Polgár Zsuzsa

Forrás: Beküldött fotó

Polgár Zsuzsa tizenhét éve lett a Berekfürdő Szépe és a Hazánk Szépe verseny első udvarhölgye.

– Úgy vettem észre, hogy sok fiatal nőt az motivál, amikor jelentkezik egy ilyen megméretésre, hogy szeretne az első három között végezni – mondja Zsuzsa.

Polgár Zsuzsa
Fotó: Beküldött fotó

– Nos, ehhez szerintem nagyon fontos az önbizalom, hiszen e nélkül nehéz színpadra állni, a külsőnk mellett pedig foglalkoznunk kell a lelkünkkel is. Elsősorban a részvétel a fontos, hiszen sok lehetőséget rejt egy ilyen verseny. Többször előfordult már, hogy olyan nő került előtérbe a megméretés után, aki döntős volt, viszont nem ért el helyezést.

– Ha valaki színpadra lép, legyen megfelelő kisugárzása, megjelenése, mozgáskultúrája, melyekből árad a személyisége. Fontosnak tartom még, hogy a jelentkezők többféle stílusban tudjanak járni a színpadon, hogy kellemes összhatást keltsenek. Azt mondanám, hogy maga a hangulat és az élmény is nagyon motiválható lehet egy versenyzőnek.

Polgár Zsuzsa szerint sokan szeretnék kipróbálni magukat egy ilyen világban, amire mindenkit csak biztatni tud.

– Nagyon jó hangulatban telik egy ilyen esemény, az ajándékátadás, a helyezések, a korona felhelyezése. A Berek Szépe versenyre zsűritagként szoktam visszatérni, ami nagyon hálás feladat számomra. Az összes nevezőnek rendkívüli élmény minden ilyen megméretés, érdemes tehát jelentkezni a Tündérszépek elnevezésű versenyre is – tette hozzá Polgár Zsuzsa.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában